Winkelwagen

Tel:052-1234567

Over Ons

Over 123Airco.nL

Enthousiast team

Met veel enthousiasme voorzien wij u van een goed advies bij de keuze van uw nieuwe Airconditioning of pelletkachel.

Jurgen, Patrick, Martine, Rick of Gea helpen u graag!

Stuur ons een WhatsApp en ontvang snel de gevraagde informatie.

Zowel koud als warm advies in huis

Bij 123pelletkachels hebben wij niet alleen de warme kennis in huis voor de koude dagen, maar wij kunnen u ook advies geven tijdens de warme dagen met 123Airco.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het koelen van uw woning neem dan contact met ons op voor een stukje koud advies, of klink hierboven op “Airconditioning”. Wist u dat u met airconditioning ook energiezuinig kunt verwarmen?

Service met een glimlach

123Airco bestaat uit een enthousiast team van gekwalificeerde vakmensen. Doordat de passie leeft en de kennis enorm is op het gebied van warmte en koudetechniek kunnen wij u met een glimlach top service bieden.

Wij bieden ook servicecontracten aan, wilt u daar meer informatie over ontvangen neem dan contact met ons op of kijk op de servicepagina

Ook kunt u ons op locatie tegenkomen voor koud en warm advies.

Heeft u ons al eens zien rijden of getroffen op een markt? Onze rijdende informatie-winkel ziet er zo uit en hiermee kunnen we u alle informatie op vele locaties geven. 

Ziet u de verkoopwagen staan, neem gezellig een kijkje en stel al uw vragen aan ons. Wij zullen u dan persoonlijk te woord staan.

Voor de koude dagen hebben we warmtetechniek

Bij 123airco hebben wij niet alleen de warme kennis in huis voor de koude dagen maar kunnen wij u ook adviseren voor de koude dagen in huis. Deze afdeling heet 123pelletkachels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwarmen van uw woning, en wat 123pelletkachels hierin kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een stukje Warm advies.

Wist u dat u met een airconditioning ook zeer energiezuinig kunt verwarmen? 500% rendement is nog niks!

Warmte met gezelligheid voor jong en oud

In de koude dagen is het tijd voor gezelligheid en samenhorigheid. Wat is er dan mooier en knusser dan een mooi warme vlam in huis welke sfeer uitstraalt en gezelligheid creëert. 

Door verschillende mogelijkheden is het voor velen mogelijk om dit mooie fenomeen in huis te halen. Wilt u ook dit knusse en fijne gevoel in huis? Neem dan contact op met Jurgen, Patrick, Martine, Gea of Rick en wij geven u een perfect advies dat bij uw wensen past. In onze gezellige showroom serveren wij de heerlijkste koffie en wij hebben ook een zeer goede capuccino voor de liefhebber. Ook de kinderen zullen zich vermaken in onze speelhoek.